Wij hebben zeer genoten van deze reis. We willen je nogmaals bedanken dat Wieb onze gids was, hij is een bijzondere warme, aardige, vriendelijke, beleefde en goede chauffeur. Hij heeft er tevens aan bij gedragen dat we een onvergetelijke vakantie hebben gehad, wij zullen dit zeker bij onze vrienden aanbevelen.

Natuurlijk heb je wanneer je 10 hotels hebt er een paar bij die naar boven uitschieten en naar beneden. Met name Sorowa Resort was het eten onvoldoende. Buffettten die om 18.00 uur al stonden te garen Wanneer wij om 20.00 uur aan tafel gaan en wat later gaan eten is dat niet meer smakelijk. Daarnaast hadden we de pech dat er een grote groep Japanners ons waren voorgegaan en er niet veel meer over was. (Singha; Wij hebben het hotel dit verbeter punt doorgegeven).

Daarnaast was Mount Havens het minste hotel. Gelukkig heeft mijn vrouw in overleg met Wieb voor een prima diner gezorgd. Wieb en wij hebben een alternatief gevonden voor mensen die hoge eisen stellen aan hotels. Zodra ik tijd heb kom ik hier op terug met fotos. Jetwing Bleu, The Palm Garden Village Hotel, Amaya Hills Hotel, Grand Hotel, Hibiscus Hotel, Mandara Resort, en ten slotte Mt Lavinia Hotel, allemaal hotels die geweldig waren.

Singha Reizen