Wij hebben een topvakantie gehad. De balans was erg goed, en er was heel goed rekening gehouden met onze wensen (reizende met een dochter van 9, moest het programma niet overvol zijn, en er moest voldoende ruimte zijn voor relaxen bij het zwembad)… en dat was ook zo. We hebben in een rustig tempo alle highlights gezien en meestal waren we rond 15 uur in hotel en dan konden we genieten van het zwembad. De verblijven waren super, kleinschalige hotels op mooie locaties !

Het was een beetje vreemd om met een chauffeur rond te reizen, maar dat vreemde gevoel was al snel weg. Hij organiseerde alles prima, reed op zijn Sri Lankees, en was een gezellige gesprekspartner die ons heel veel uitleg gaf over het land, de cultuur, de oorlog en de tsunami. Dit was echt een plus !

We hebben kennis gemaakt met een mooi veelzijdig land dat echt in opbouw is…gelukkig nog niet op en top toeristisch (alhoewel je dit aan de zuidkust wel al ziet gebeuren) en lekker authentiek. In het begin veel tempels, en de historische sites (Pollonaruwa, Anaradhapura) en Kandy (ceremonie van de tand) en daarna volop in de natuur met als toppunt een kudde van 50 olifanten in Uduwawale. Helaas in Yala weinig beesten gezien (en ook geen luipaard). Voor onze dochter waren Pinnawela, het Transit Centre en de Turtle Hatchery echt hoogtepunten. ze heeft een olifantje de fles gegeven, we hebben er een geadopteerd en ze heeft schildpadden vastgehouden.

Kortom: een geweldige vakantie met veel cultuur, natuur en ook relaxen !

Bedankt voor het organiseren ervan…. we hebben een heel goede ervaring gehad, en je hebt echt goed naar onze wensen geluisterd ! het paste als een maatpak.

en… we zijn weer blij dat we op de nederlanse wegen in alle rust kunnen rijden en geen tuktuk, inhaalmanoevre of getoeter meer horen 
          </span>
          <span itemprop= Singha Reizen