Een 9 voor Singha reizen. Onze reis was geen vakantie maar een groot avontuur. Geweldig om dit met zijn vieren zo te hebben ervaren. Alles was super geregeld en gaf een veilig gevoel. Af en toe kregen we via de chauffeur de lokale agent aan de lijn om te vragen of alles goed ging.

De dingen die we gedaan en ondernomen hebben waren geweldig! Hier onze top drie. De treinreis en de nine arches brug in Ella (en Ella zelf) waren geweldig, de PIDURANGALA ROCK was een super mooie klim met nog geweldiger uitzicht (ik zou deze altijd aanraden ipv de lionrock!), en dat met als vertrekpunt de Lake
Lodge, we zagen in kalpitya geen dolfijnen maar een school van 11 potvissen en eerder al 3 potvissen naast onze boot.

Alle andere dingen waren ook super! De grand Villa was ook een prachtig hotel. We willen jullie bedanken voor het door jullie geregelde kerstdiner op kerstavond in Lake Lodge Kandalama. We wilden dit bespreken maar er werd ons verteld dat de reisorganisatie dit al had gedaan. Een super verrassing. Deze accomodatie was GEWELDIG en niet beter gevonden service in heel Sri Lanka. Alles was daar boven verwachting. Het diner was zo geweldig leuk en lekker! en was een van onze mooiste ervaringen in de vakantie. Dank daarvoor. Heel mooi gekozen en een echte aanrader voor iedereen die zich wil laten verwennen.

Al met al niets dan lof.

Singha Reizen 9 10