Wij hebben een fantastische vakantie gehad!

Sri lanka is een geweldig land, mooie cultuur, vriendelijke mensen en de reis was goed geregeld.

De eerste 2 dagen was het voor ons erg wennen aan rijden met chauffeur aangezien wij altijd alles zelf doen en organiseren, maar daarna waren we snel gewend. Het is zeker relaxed om niet te hoeven zoeken naar hotels en sightseeyings.. Dus alles ging heel vlot en soepel.

Onze chauffeeur (Ranjid) was een erg lieve man, heeft ons veel verteld over Sri Lanka! Wij waren wel blij dat hij alleen als chauffeur fungeerde en niet (zoals wij zagen bij veel andere toeristen) ook als gids.

De hotels waren voor ons méér dan verwacht. Wij zijn natuurlijk gewend aan hostels/goedkope motels...

Colombo Grand Pearl: super de luxe voor ons, aardig personeel, ontbijt prima, mooi uitzicht + geweldig zwembad op het dak

Milano Rest: de kamer basic zoals wij dat zelf ook zouden boeken (incl douche waarbij de hele badkamer nat wordt behalve jijzelf..), maar leuk personeel, mooie tuin + heerlijk eten. Dus zeker aan te raden!

Giritale: mooi hotel, prachtig uitzicht, mooie kamers. Minpuntjes: duur buffet (1500 rps) in vergelijking met de rest van de vakantie + 1000 rps voor wifi. Is minder 'persoonlijk' hotel...

Devon hotel Kandy: super de luxe voor ons, vriendelijk personeel, ontbijt prima

Samp rest Nuwara Eliya: prima kamers, minpuntje: de eigenaar (?) was niet echt gastvrij/spraakzaam. Niet bij het geven van de sleutel, niet bij bestellen van het eten, en bij ons vertrek werd ook niks gezegd. Wat wij een beetje apart vonden.. Ook geen keuze voor avond eten, "eten wat de pot schaft". Voor ons totaal geen probleem, wij hebben het verder prima naar ons zin gehad. Ik kan mij alleen wel voorstellen dat er mensen zijn die dit niet echt op prijs stellen (zeker niet als ze gewend zijn om naar de wat luxere hotels te gaan).

Hibiscus hotel: WOW !! Mooie kamer, zwembad, vriendelijk personeel, heerlijk eten :) Helemaal top!

Unawatuna, Villa Hotel: Mooie kamer, bijna in de zee (zonde dat ze geen ruimte over hebben gelaten voor strand...), lekker eten, aardig personeel.

Wij zijn ook erg blij met de service. Alles was goed geregeld, hotels top, chauffeur vriendelijk, geen problemen gehad onderweg. Fijn dat we van te voren nog wat extra info kregen incl gegevens van Brandon mocht er iets mis gaan.

Dus bedankt hiervoor :)

Singha Reizen