Ik ben gisteren veilig thuis gekomen. Ik heb een fantastiche vakantie gehad. Alle gevraagde elementen heb ik kunnen uitvoeren. Even spannend of de treinreis nog door kon gaan. Uiteindelijk heb ik op 1 augustus ( ipv 30-7) toch de treinreis van Nuware Elya mogen maken ietswat aangepast qua eindbestemming Paradeniya uitstappen ipv Kandy. Volgens mijn gids waren alle hoogtepunten gedekt. Ter plekke bleek er een dubbele boeking te zijn op mijn zitplaats. Gelukkig kon ik een andere plekje bemachtigen in de 1e klas wagon. Ik was niet de enige toerist die dit euvel had die dag.

Mijn gids, dhr. D. Liyanage (Darma) heeft echt zijn uiterste best gedaan om het naar mijn zin te maken. Hij heeft mij veilig gedurende de hele rondreis rondgereden en was bijna altijd aan mijn zijde. Hij zorgde ervoor dat hij ruim op tijd en de auto spik en span iedere ochtend voor mij klaarstond. Hij stopte op mijn verzoek en eigen intiatief bij mooie fotospots en heeft zover hij wist over zijn land verteld. Als we tijd over hadden, liet hij mij extra sights zien.

Ik heb genoten van deze reis en de uiterst vriendelijke mensen in Sri Lanka.

Opmerkingen zijn dat ik het lastig vond om de juiste fooi te bepalen; Sampath rest,, de standaard kamer van Lotus park Trincomalee en de standaard kamer van hotel Giritale vond ik mindere kamers of hotels. Ik miste de luxe en een ligbad. (Singha; een budgetreis kent budget en goedkopere middenklasse hotelaccommodaties)

Ten slotte wil ik je hartelijk bedanken voor je vertrouwen inzake de betaling en de snelheid waarin je op mijn verzoek het reisprogramma hebt aangepast.

Mochten mensen belangstelling hebben in zo'n reis, dan zal ik zeker niet nalaten naar jou te verwijzen.

Singha Reizen