Van 1 tot 18 september hebben we een prachtige rondreis door Sri Lanka gemaakt. De titel van onze reis 'Boeddhistische rondreis' geeft al aan dat we veel tempels, Boeddha beelden en dagoba's hebben gezien. Verbazingwekkend en indrukwekkend hoe veel verschillen hierin te zien zijn en hoe de oude koningssteden het verhaal van de geschiedenis van Sri Lanka en het Boeddhisme vertellen.

Naast het Boeddhistische element in onze reis hebben we genoten van de andere cultuur, de afwisselende natuur, maar ons ook verbaast over het verkeer en de verschillen in de samenleving. We hebben ons ook afgevraagd hoe het land erover 5 of 10 jaar uit zal zien. Nu wordt de rijst nog veelal handmatig geoogst, maar machines doen inmiddels hun intrede.

De manier van reizen was voor ons een primeur: afgehaald worden door onze chauffeur/gids Sudath op het vliegveld en gedurende de komende 16 dagen overal door hem gebracht, opgehaald en rondgeleid te worden.

Inspelend op onze interesses had hij op sommige plaatsen een meer deskundige gids geregeld. Kort en krachtig: het was een heerlijke reis, op een zeer professionele, flexibele en prettige manier door Singha reizen geregeld en met een betrouwbare, vriendelijke en prettige chauffeur/gids.

Nogmaals hartelijk dank voor de prachtige reis die we via/dankzij jullie hebben kunnen maken en heel veel succes met Singha reizen.

Met Sri Lankese groet,

Idzard en Marian

Singha Reizen