Een 9 voor Singha Reizen!

Wij wilden heel graag een rondreis door Sri Lanka maken. Wij hebben de Natuur- en Cultuurreis uitgekozen met prive-chauffeur en deze naar onze eigen wensen aan laten passen. Het is ons heel erg goed bevallen: de flexibiliteit van het reizen met z'n tweeën en het gemak dat alles prima geregeld is. Sri Lanka heeft een rijke cultuur en een grote diversiteit aan landschappen: zandstranden, ruige kusten, regenwoud, safariparken, theeplantages, bergen, hoogvlaktes.

We hadden een geweldige chauffeur, Nuwan. Hij heeft ons op een veilige manier door het soms chaotische verkeer rondgereden. Alles was tot in de puntjes geregeld: van het inchecken in de hotels, tot de diverse excursies. Hij stond altijd op de afgesproken tijd klaar. We hebben veel geleerd over de gewoontes, sociale omstandigheden en geschiedenis van het land. Een aantal excursies was met speciaal opgeleide lokale gidsen.

Dankzij Singha en Nuwan kijken wij terug op een fantastische vakantie in een prachtig land met een vriendelijke bevolking.

Ellen en Henk

Singha Reizen 9 10