Tijdens rondreis maken we veelal ook een trekking met gids op het platteland
Tijdens rondreis maken we veelal ook een trekking met gids op het platteland
Zelf je tuk tuk door Sri Lanka rijden! Dat kan tijdens onze tuk tuk groepsreis.
Zelf je tuk tuk door Sri Lanka rijden! Dat kan tijdens onze tuk tuk groepsreis.

De echt bijzondere Sri Lanka Groepsreizen vind je bij de Sri Lanka reisspecialist.
Wat dacht je van een groepsreis in tuk tuks, met surfles of met bezoek aan een festival?

Bij reisbureau Singha reizen kies je niet voor de standaard 30 in een dozijn groepsreizen. Wij kiezen voor de écht bijzondere ervaringen. iedere Sri Lanka groepsreis heeft een eigen thema. Je bezoekt het Perahera festival in Kandy, je leert enkele dagen surfen of je gaat je groepsreis op pad in een tuk tuk. En dat doen we nooit met z'n dertigen tegelijk want zo leer je nooit écht je vakantieland kennen. Wij van Singha reizen geloven in de meerwaarde van de bijzondere groepsreis en laten je graag ons geliefde Sri Lanka ontdekken.

Overdag rij je zelf je tuk tuk van A naar B en werk je aan je opdrachten die je van ons ontvangt. 's avonds deel je de ervaringen met elkaar.
Overdag rij je zelf je tuk tuk van A naar B en werk je aan je opdrachten die je van ons ontvangt. 's avonds deel je de ervaringen met elkaar.

Tijdens je tuk tuk groepsreis reis je overdag in je eigen tuk tuk. Iedereen legt hetzelfde traject af maar je doet dit wel in je eigen tuk tuk. Soms kom je dus anderen tegen maar er zijn ook hele stukken dat je alleen rijdt of samen met je vrienden of gezinsleden als je meer tuk tuks hebt. In iedere tuk tuk mogen maximaal drie volwassenen!

Deze groepsreis is een wedstrijd maar laten we duidelijk zijn deze groepsreis gaat niet over snelheid en het eerste zijn. Tijdens de reis krijg je opdrachten. Een deel doe je wanneer je wilt gedurende de hele reis en anderen dien je op een bepaalde dag te doen. 's morgens is er een briefing en hoor je wat de stand is. De hele groep krijgt dan de opdrachten voor die dag en je vertrekt.

's Avonds verblijf je met z'n allen in hetzelfde hotel. Tijdens deze groepsreis maak je ook een jeep safari, verblijf je aan het mooie oostkust strand en bezoek je enkele highlights. Een team van lokale mensen en een begeleider van Singha reizen zorgt dat de groepsreis goed verloopt.

Deze groepsreis is erg leuk voor avontuurlijk ingestelde gezinnen en voor ondernemende stellen of vrienden. Je kunt deze reis verlengen met een week sufles aan de zuidkust en natuurlijk ook met enkele dagen relaxen waar je maar wilt in Sri Lanka of op de Malediven.

Tuk tuk Sri Lanka groepsreis, zelf je tuk tuk rijden!

We kiezen voor een ander type groepsreizen. Zo zit er in de Sri Lanka tuk tuk rondreis een wedstrijdelement waardoor je het land en de mensen nog beter leert kennen. Alsof het al niet bijzonder genoeg is dat je overdag zelf een tuk tuk bestuurd en alleen door het land rijdt. Je krijgt opdrachten mee en er is een prijs voor de winnaar. Ook ga je met een gids het platteland van Sri Lanka verkennen tijdens een trekking. De oude koningssteden bezoek je in je eigen tuk tuk, dat geeft optimale vrijheid. Ohh ja, je slaapt ook nog een nacht in tenten midden in de natuur en gaat op jeep safari in een wildpark.

Singha reizen groepsreizen zijn niet zo maar groepsreizen, maar echt bijzonder..

Wat maakt de Sri Lanka groepreizen van ons reisbureau nu anders dan anderen? Allereerst de groepsomvang. Wij reizen in een kleine groep van maximaal 16 personen. Wij geloven niet dat je een vakantieland echt kunt ontdekken als je met z'n dertigen ergens aankomt.


Sommige deelnemers doen er alles aan om op te vallen. Maak jij ook een selfie met de Sri Lankaanse politie tijdens je groepsreis?
Sommige deelnemers doen er alles aan om op te vallen. Maak jij ook een selfie met de Sri Lankaanse politie tijdens je groepsreis?

Surfing Sri Lanka groepsreis met cultuur en meerdere dagen surfles

We laten je tijdens deze groepreis in een week de highlights van Sri Lanka zien. Je gaat fietsen in Negombo en bezoekt de koningsstad Polonnaruwa. De tweede week staat in het teken van surfen. We verblijven in een guesthouse in Unawatuna en vlakbij krijg je iedere dag een surfles van zo'n anderhalf uur waarna je het geleerde kunt gaan oefenen. Je groep is niet groter dan zo'n 16 personen. Da's ook gezellig rond het kampvuur op het strand. We kiezen niet voor overbodige luxe en verblijven in prima budget hotels.

Dit is een Sri Lanka groepsreis voor mensen die wat van Sri Lanka willen zien en van activiteit houden ideaal dus voor actieve gezinnen.

Ohh ja. Als je wilt kun je de tuk tuk rondreis voorafgaand aan een week surfles in Unawatuna boeken. Wij zorgen dan dat je na je tuk tuk groepsreis naar Unawatuna gebracht wordt.

Deze groepsreis is zowel leuk voor beginnende als voor gevorderde surfers.
Deze groepsreis is zowel leuk voor beginnende als voor gevorderde surfers.
Kandy dansers tijdens de Kandy Perahera. Tijdens je rondreis bezoek je het festival.
Kandy dansers tijdens de Kandy Perahera. Tijdens je rondreis bezoek je het festival.

Tijdens je groepsreis bezoek je een klein dorpje en lunchen we bij de rivier traditioneel Sri lankaans
Tijdens je groepsreis bezoek je een klein dorpje en lunchen we bij de rivier traditioneel Sri lankaans

Bezoek de Kandy Perahera tijdens je festival groepsreis in Sri Lanka

Ieder jaar is er tijdens de volle maan van augustus een processie optocht in Kandy. De tand van Boeddha die hier in de tempel ligt wordt dan op de voorlaatste avond door de stad gereden op de rug van de enorme tempel olifant. Tijdens de Festival Perahera groepsreis bezoek je dit festival. Het is een enorm spektakel.

Deze groepsreis duurt 18 dagen en je ziet naast de Perahera veel van het land. Bijzonder aan deze groepsreis is dat je ook een bezoek brengt aan een klein plattelandsdorpje waar Singha goede contacten heeft en het schooltje sponsort. Ook verblijf je hoog in de bergen in een echt klooster dat de Engelsen hier bouwden. Vanuit het klooster gaan we vervolgens in tuk tuks de theeplantages verkennen. Ook deze groepsreis maak je nimmer met een enorme groep, we limiteren de deelname op rond de 16 deelnemers.

Je groepsreis start in Negombo, duicht in de buurt van de luchthaven en aan de kust gelegen. We verblijven hier ook nog een extra dag zodat je kunt acclimatiseren. De tweede dag organiseren we een fietstocht in Negombo. Je hoeft daar niet aan deel te nemen als je liever zelf op verkenning uitgaat. We bezoeken eerst de zuidkust en het sterfort bij Galle. Dan gaan we op jeep safari en rijden de bergen in. Hier liggen de theeplantages. Dan is de Perahera aan de beurt! Vervolgens reizen we met de groep naar de culturele driehoek waar je Sigiriya en de oude koningsstad Polonnaruwa bezoekt. We sluiten af met nog een stranddag in Negombo.

Deze groepsreis is geschikt voor iedereen die in een ontspannen tempo, met vrijheid zelf keuzes te maken, in een kleine groep een echt bijzondere Sri Lanka groepsreis wil maken.

Sri Lanka groepsreizen op de meest zorgeloze manier!

Groepsreizen met Singha Reizen.. op vakantie met dé specialist voor je Sri Lanka rondreis. Wij bieden je alleen maar Sri Lanka rondreizen aan. We zijn in Sri Lanka gespecialiseerd, wij zijn nu éénmaal helemaal gek van het land! Als gast ga je dat zeker merken. Onze persoonlijke aandacht en de rondreizen scoren bijna allemaal een 8 of 9

We organiseren bijzondere groepsreizen! Je reist in een kleine groep van maximaal 16 personen met vanaf 10 personen een Nederlands sprekende reisbegeleider. Al onze groepsreizen bieden je veel vrijheid om ook zelf op pad te gaan. De entrees voldoe je ter plaatse en ook in het kiezen van je diner plek ben je vrij. Omdat we vaak voor bijzondere plekken kiezen zul je niet altijd even gemakkelijk 's avonds op pad kunnen..

We vinden het leuk als we je op één van onze groepsreizen mogen ontvangen. Heb je vragen? Mail naar info@singhareizen.nl of bel 085 - 2737 244.

Sri Lanka groepsreizen

Wij zijn gek op Sri Lanka en helpen je graag verder. Kies je voor een Sri Lanka groepsreis het liefst dé echte specialist dan zit je bij Singha reizen goed.

Wil je lezen hoe de Sri Lanka rondreis van eerder reizigers beviel?

Natuurlijk kunnen wij een prachtig verhaal opschrijven, maar dat laten we onze reizigers liever zelf doen! Singha's laatste rondreizen werden met gemiddeld een 9 beoordeeld door de gasten! Lees hier over de ervaringen van anderen die met Singha Reizen op Sri Lanka rondreis zijn geweest en lees hoe hun vakantie is bevallen.

Op zoek naar rondreis ervaringen van andere reizigers? Bekijk de Sri Lanka reisverslagen op de overzichtspagina. Lees de Sri Lanka rondreis ervaringen