Sri Lanka rondreizen in alle soorten en maten vind je in de onderstaande categorieën.


Je krijgt óók korting bij onze familieleden www.mekongreizen.nl (VIETNAM-LAOS-CAMBODJA) en www.indusreizen.nl (NAAR HET INDRUKWEKKENDE INDIA)

Vroeg je Sri Lanka rondreis boeken heeft voordelen!

Vraag nu je Sri Lanka rondreis aan en ontvang bij boeking voor de aanstaande kerst € 50,00 korting p.p. Da's wel heel voordelig reizen naar Sri Lanka. Er zijn ook nog véél andere voordelen te bedenken. Je vliegtickets zijn vaak nog voordelig en de mooiste hotels zijn nog niet vergeven. Dat laat je toch niet lopen?

IEDERE REIS MAKEN WE GRAAG OP MAAT VOOR JOU!

BIJ SINGHA REIZEN BEN JE ÉCHT TE GAST IN SRI LANKA

MET HET GROOTSTE AANBOD SRI LANKA RONDREIZEN

GASTEN WAARDEREN ONZE SERVICE | REISAANBOD HOOG

De nieuwe individuele Sri Lanka rondreizen en Sri Lanka groepsreizen

Singha reizen heeft voor 2019 de populaire zomeraanbiedingen aangepast met een vernieuwd aanbod. Individuele rondreizen met een bijzondere binnenlandse vlucht, een Malediven en Sri Lanka combinatiereis en twee avontuurlijke drieweekse reizen. Uiteraard ook weer onze populaire best of Sri Lanka, budget en guesthouse rondreis.

> IK WIL DIRECT ALLE NIEUWE INDIVIDUELE ZOMERAANBIEDINGEN ZIEN

In 2019 staan er een aantal groepsreizen gepland. Tijdens onze luxe groepsreizen bezoek je de highlights en verblijf je in de mooiste hotels. Sri Lanka van noord naar zuid verkennen kun je met de groepsreis die plaatsvindt in februari. De Kandy Perahera bezoek je met de groepsreizen die in augustus plaats vinden.

> IK ZOEK EEN BIJZONDERE GROEPSREIS EN WIL DE GROEPSREIZEN DIRECT BEKIJKEN

Tijdens de Sri Lanka rondreis in luxe boutique hotels en de drie weken Sri Lanka avontuur in het groen leg je een stuk van de route af met het watervliegtuig<br>
Tijdens de Sri Lanka rondreis in luxe boutique hotels en de drie weken Sri Lanka avontuur in het groen leg je een stuk van de route af met het watervliegtuig

Sri Lanka rondreizen op de meest zorgeloze manier!

Rondreizen met Singha Reizen... op vakantie met dé specialist voor je individuele rondreis. Wij bieden je alleen maar Sri Lanka rondreizen aan. Daarin zijn we gespecialiseerd, wij zijn nu éénmaal wild van het land! Als gast ga je dat zeker merken. Onze persoonlijke aandacht en de rondreizen scoren bijna allemaal een 9 (en soms hoger)

Wij maken je vakantie naar Sri Lanka ook graag op maat. Heb je vragen of suggesties? Mail je rondreis wensen naar info@singhareizen.nl of bel 085 - 2737 244.

Wij zijn gek op Sri Lanka en helpen je graag verder. Kies je voor je Sri Lanka rondreis het liefst dé echte specialist dan zit je bij Singha reizen goed.

Sri Lanka rondreizen

Staat je Sri Lanka rondreis wellicht al bij deze rondreizen?

Staat je rondreis nog niet op de homepage en wil je al onze rondreizen naar Sri Lanka zien? Bekijk ons volledige vakantieaanbod op de Sri Lanka rondreis overzichtspagina. Bekijk alle Sri Lanka rondreizen

Wil je lezen hoe de Sri Lanka rondreis van eerder reizigers beviel?

Natuurlijk kunnen wij een prachtig verhaal opschrijven, maar dat laten we onze reizigers liever zelf doen! Singha's laatste rondreizen werden met gemiddeld een 9 beoordeeld door de gasten! Lees hier over de ervaringen van anderen die met Singha Reizen op Sri Lanka rondreis zijn geweest en lees hoe hun vakantie is bevallen.

Nog meer rondreis ervaringen van andere reizigers? Bekijk al onze referenties op de overzichtspagina. Lees meer Sri Lanka rondreis ervaringen